Matkreatören Annette Rosvall kommer ut med kokboken Underbart gott i en Crock-Pot

En Crock-Pot är en så kallad slow cooker som hjälper dig att laga god, näringsrik och modern mat med minsta ansträngning. Den drar inte mer ström än en glödlampa och kräver nästan inget av dig – du behöver inte ens vara på plats under tillagningen.

Grytan gör jobbet medan du arbetar, sover eller umgås med familj och vänner. Resterna som eventuellt blir över kan du frysa in i plastpåsar. Fyll bara din Crock-Pot med vatten, sätt den på låg värme och värm upp maten.

Crock-Pot lanserades på 70-talet och har numera miljontals nöjda kunder världen över samt en arsenal av grytor med olika funktioner. I USA säljs det 8 miljoner Crock-Pot-grytor varje år och i Sverige ökar intresset stadigt. Idag finns grytorna att köpa på de flesta ställen där husgeråd säljs.

Anette Rosvall är känd som matkreatör, sommelier och skribent. Tillsammans med Emma Hamberg bildar hon författarduon Husmorsorna som givit ut flera kokböcker. Sammanlagt har Rosvall skrivit åtta kokböcker specialiserade på allt ifrån kärleksmums till festmat. Hon har också en blogg där hon tipsar och inspirerar till passionerad matlagning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.